Onderwerpen die o.a. aan bod komen in de cursus:

• O.a. de Lichtmeesters Saint Germain, Paul de Venetiaan en Serapis Bey
• De Lichtsteden Telos (Oud-Lemurianen), Posid (Oud-Atlantiërs) en Shangri-La (De Hoeders van de Liefdesstroom op Aarde),
• De Bron van Eeuwige Jeugd in Telos;
het regeneren van al je cellen en het omkeren van het ouderdomsproces,
• De Ascensie stoel (de atoomversneller van Saint Germain) die je versneld in de 5e dimensie (eenheid) brengt,
• de Goddelijke Roze Vlam van Liefde (Paul de Venetiaan),
de Goddelijke Violette Vlam van Transmutatie (Saint Germain) en de Goddelijke Witte Vlam van Ascensie (Serapis Bey) en hun Tempels,

• Melchizedek, de Geestelijke Vorst van deze Planeet
• Loslaten van je 3-dimensionale lichaam en het gaan vormen van je 5-dimensionale lichaam (eenheid).  
• Tevens meer opgaan in je lichamen van de 6e en 7e dimensie,
• We gaan naar de "Tempel van Liefde voor de Schepper" in de 6e dimensie,
een collectief feest met Agarthanen,

• De Zon van Agartha die o.a. je 3 onderste chakra's zal gaan zuiveren,
• Het wordt ook een prachtig feest van liefdevolle begroetingen van oud-familieleden en vrienden, want er zijn nu veel oud Lemurianen en oud-Atlantiërs op aarde die hun familieleden en vrienden (die nu in Agarthas wonene al heel lang niet meer hebben gezien.

De prachtige en hoogontwikkelde beschaving van Agartha
In het binnenste van de aarde, in de 5e dimensie (alhoewel Agartha ook een 6e en 7e dimensie en zelfs hogere diemensies heeft), bestaat het Koninkrijk van Agartha. Het koninkrijk van Agartha, of de federatie van Agartha, bestaat uit vele Lichtrijken.

De meeste planeten en sterren zijn ook, net als de mens, multidimensionaal. Dit betekent dat je als mens niet alleen uit een 3 dimensionaal fysiek lichaam bestaat, maar tegelijkertijd ook meerdere andere subtielere lichamen hebt, met hogere dimensies. Hetzelfde geldt voor onze aarde.

Confederatie van Planeten
De verschillende beschavingen van Agartha, zoals de oud-Lemurianen (van het Lichtrijk Telos) en de oud-Atlantiërs (van het Lichtrijk Posid) en de Liefdevoller wezens van Shangri-La in de Himalya, die in hogere dimensies van de aarde wonen, zijn allemaal zeer spiritueel ontwikkeld en hebben een zeer ver gevorderde geavanceerde (licht-) technologie.
Ze hebben hun werelden met een prachtige natuur en kristallen steden tot een waar paradijs gemaakt. Deze hoog ontwikkelde beschavingen leven in broederschap en vrede met elkaar. Ze leven in harmonie met buitenaardse beschavingen van het Licht, waar ze veelvuldig contact mee hebben.
Ze maken dan ook deel uit van de Confederatie van Planeten. Ze kunnen zichzelf, maar ook hun ruimteschepen bijv. van dimensie veranderen, waardoor ze bijna altijd onzichtbaar zijn voor de mensen die aan de oppervlakte van de aarde leven. Ze leven in een wereld waar het altijd zomer is met een constante temperatuur van 24 graden Celcius. Agartha is een wereld waar mensen in vreugde met elkaar leven en zich altijd jong voelen.

Agartha maakt zich nu meer kenbaar
In onze Kruinchakra Tuin, onze Telos Tuin en onze Shangri-La Tuin bevinden zich poorten naar deze Midden-Aarde Rijken. Via deze poorten willen de Agarthanen zich meer manifesteren aan de mensen zodat de mensen hun eenheid en liefde zullen ervaren en van hun grote wijsheid kunnen leren.

Wat kun je allemaal leren van de Agarthanen?
In feite kunnen we zo ontzettend veel van de Agarthanen leren, dat een bilbiotheek hierover nog te weinig informatie zal geven. De beschaving van Agartha is namelijk al héél erg oud, miljoenen jaren oud zelfs. Hun kennis is dus enorm groot en gaat evenredig gepaard met een uitzonderlijk hoog spiritueel bewustzijn. Contact met de Agarthanen is een hele belevenis en dit contact zal een diepe indruk achter laten op je bewustzijn en ziel.
Onze ervaring met Agartha is dat je bewustzijn een grote versnelling ondergaat en dat er vele oude kennis en herinneringen bij je naar boven gaan komen.
Daarbij vind je in de Agarthanen liefdevolle, behulpzame en wijze broeders en zusters die je graag willen helpen in je spirituele ontwikkeling en in je bijdrage aan een mooiere en harmonieuzere wereld.
Het contact met de Agarthanen zal niet stoppen na de cursus maar doorgaan en zich kunnen intensiveren als je daar bewust voor kiest. Steeds meer zul je bewust afstemming krijgen op hun schitterende wereld en hun stromingen van liefde, eenheid en schoonheid kunnen integreren in je leven, in je liefde, in je bewustzijn en in je lichaam.
Daarbij zal er langzamerhand een situatie optreden waarin je zelf een levende poort wordt voor de sublieme energieën van de Agarthanen, waaardoor hun eenheidskrachten en liefde onze wereld en maatschappij zullen kunnen binnenstromen.

Poorten naar Agartha
De aarde kent diverse fysieke en astrale ingangen naar Agartha. Velen bevinden zich in de aarde, maar sommigen ook in de zee. Tunnels met ingangen naar Agartha zijn o.a. te vinden bij de Noord- en Zuidpool, Egypte, Tibet, Yucatan, Brazilië, Mongolië, India, Californië en in de Pyreneëen in Frankrijk.
Astrale ingangen bevinden zich o.a. in Mongolië, Bulgarije, Zuid-Frankrijk, Egypte en er is, zoals gezegd, ook een astrale ingang in onze Kruinchakra Tuin, onze Telos Tuin en onze Shangri-La Tuin.
Er zullen meer van deze poorten op aarde ontstaan die allemaal tot doel hebben om de mensheid op te trekken naar de eenheid. De eenheidskrachten van de Midden-Aarde Rijken en hun invloed zullen steeds meer toenemen en voelbaar worden op aarde.
Voor meer informatie over Agartha zie onze pagina "Middenaarde Rijken van Agartha" en onze Nieuwsbrief van 28 Maart over de Fontein van de Eeuwige Jeugd.

Wat gebeurt er precies op een cursusdag?
De cursusdagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Elohim, de Goddelijke Moeder en de Paradijs Aarde, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. de Elohim en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

Duur cursus: De cursus bestaat uit 3 middagen. Van 13.15 tot 16.30 uur.
Uitwisseling: € 185,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 65,- per keer.

Tijdstip: Deze cursus zal plaats vinden op:
nieuwe data volgen

Locatie: Onze praktijkruimte temidden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

Terug naar pagina "Cursussen"