Met o.a. de Christus, Meester Peter Deunov, de Spirituele Zon, de energie van de Oorspronkelijke Mens, de Goddelijke Moeder.

De acht zaligheden of zaligsprekingen zijn acht uitspraken die Yeshua doet in zijn Bergrede en die genoemd worden in het Evangelie volgens Matheüs.Deze toespraak markeert het begin van Jezus' openbare prediking en geeft een samenvatting van zijn boodschap. We zullen uitgebreid ingaan op deze prachtige zaligsprekingen omdat zij kosmisch diep zijn. Zij behelzen de diepgaande processen van een leerling die het pad van de (spirituele) berg opgaat en uiteindelijk zal ontdekken dat hij een Kosmische Mens is.
De berg is een prachtig symbool om het Pad tot uitdrukking te brengen, dat voert van de duisternis naar het Licht. Het is vanaf de top van de berg dat Yeshua sprak tot zijn discipelen. De Bergrede is bedoeld voor allen, die begonnen zijn het werkelijke, bevrijdende pad te bewandelen.
Zij die de berg naderen, zoeken naar iets wat deze wereld hen niet kan geven, zij verwachten weinig tot niets meer van deze wereld. Zij bespeuren en ervaren innerlijk de aanwezigheid van een andere realiteit in zichzelf, maar kunnen daar nog niet voldoende bij. Zij bespeuren de bron boven aan de top van de berg, maar kunnen het Levende Water nog niet grijpen. Er is in hun een grote dorst, een intense nood aan licht en liefde. Zij zoeken, verlangen en worstelen naar die bron, die de hunne is, maar die hen onthouden schijnt te worden.
Het is het Licht van de Christus en zijn Levend Stromend Water, welke hun pad omhoog naar de berg zal verlichten en hun dorst tijdens de reis zal lessen, zodat zij door kunnen blijven gaan en de moed niet opgeven. Zij weten zich daarbij gesteund door de woorden van Yeshua die met name d.m.v. zijn zaligsprekingen de zoekende mens een zeer verhelderende en praktisch toepasbare wijsheid schenkt die onontbeerlijk blijkt te zijn tijdens zijn reis de berg op.
De verstrekkendheid van deze zaligsprekingen zijn Kosmisch diep. Hoe geniaal zijn de woorden van Yeshua in die acht uitspraken die daarmee de onomwonden de Kosmische afstemming van de mens openbaart. Daarbij zal deze moedige mens tijdens zijn klim de berg op meer en meer de Christus in hem zelf gaan ontdekken.

Data: 6, 13, 20, 27 juni en 11 juli.
Van 13.15 - 16.30 uur.
Uitwisseling: € 65,- per dag.
Locatie: Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Wat gebeurt er precies op een cursus en themamiddag?
De cursussen en themamiddagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Paradijs Aarde, de Goddelijke Moeder en de Agartha Tuinen, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. Engelen en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

Terug naar pagina "Cursussen"