Tijdens de cursus zullen we begeleid worden en hulp ontvangen van Meester Peter Deunov, maar o.a. ook van de Goddelijke Geest, de Geest van Waarheid, de Elohim, Brahma, de Ik Ben Energie, de Hayoth ha Kadosh (de 4 Engelen van de 4 Elementen), het Haracentrum, de Zon, de Salamanders met het Goddelijke Vuur.

De wereld van de Grote Zielen van het Licht is een realiteit. Dit is net zo’n grote realiteit als de zuivere wereld die er bestaat bij de hoogste bergtoppen waar de meest pure bronnen ontspringen. Erg weinig mensen slagen erin om deze met eeuwige sneeuw bedekte toppen (in hunzelf) te bereiken. Degenen die dat gelukt is hebben ontdekt dat de atmosfeer boven op de bergtop heel anders is dan in de vallei. Het is uit deze zeer liefdevolle en pure atmosferen en bronnen, dicht bij de Schepper, waar de liefde en wijsheid van Meester Peter Deunov ontspringt. Hij wil heel graag deze liefde en wijsheid aan ons doorgeven, omdat wij ook de wens hebben om de hoogste toppen te beklimmen van ons bewustzijn. Meester Peter Deunov zal ons in de deze cursus gaan helpen met het ontsluiten van onze eigen innerlijke Bron.

Als onze eigen innerlijke Bron wordt ontsloten, voedt en vervult zij ons compleet. Het Goddelijk Leven zal zich vrijelijk in ons kunnen manifesteren en wij zullen zelfs overlopen van dit Leven, net zoals dat bij een fysieke bron gebeurt in de natuur. En als dat gebeurt, dan zien wij altijd dat er zich leven nestelt bij de bron: dieren komen er hun dorst lessen, er verschijnt vegetatie, prachtige bloemen bloeien op, mensen komen er wonen. En hoe komt dit? Omdat water leven is en een bron is de manifestatie van onuitputtelijk leven, zowel op fysiek gebied in de natuur, als op spiritueel gebied, in ons diepste innerlijk.
Willen wij daarom echt leven en mensen, geluk, gezondheid en voorspoed aantrekken, dan zullen wij onze innerlijke bron moeten ontsluiten en het pure Goddelijk Leven vrijelijk laten stromen en uitdelen aan de wereld om ons heen.

Tevens zal deze cursus je innerlijk Vuur meer gaan aanwakkeren zodat je veel meer in je kracht kunt gaan staan. Je Innerlijk Vuur, je Innerlijke Vlam, zal je innerlijk verwarmen en je enthousiaster maken om je idealen vorm te kunnen geven. Daarvoor heb je natuurlijk ook kracht nodig en kracht verkrijg je ook door dit bezielde Innerlijke Vuur welke je moed, levenslust, onvermoeidbaarheid en daadkracht zal geven. Levensmoeheid, rusteloosheid, niet weten wat te doen of hóe het te doen zullen verbrand worden in dit Vuur. Daarvoor in de plaats komen er openingen naar je Innerlijke Bron waardoor je over veel meer energie, creativiteit en daadkracht zult gaan beschikken.

Wat gebeurt er precies op een cursusdag?
De cursusdagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Elohim, de Goddelijke Moeder en de Paradijs Aarde, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. de Elohim en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

Duur cursus: De cursus bestaat uit 8 middagen van 13.15 uur tot 16.30 uur.

Uitwisseling: € 495,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 65,- per keer.

Tijdstip: Deze cursus zal plaats vinden op:
nieuwe data volgen

Locatie: Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Deze cursus is bedoeld voor minimaal 3 tot maximaal 10 personen.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

 

 

Terug naar pagina "Cursussen"