Met o.a.: De Goddelijke Moeder, de Shekina, Draken en hun Scheppingsenergieën, de Elohim, Lady Gaia, Moeder Aarde.

Door onze diepe ervaringen met de Goddelijke Moeder wisten vanaf dat moment dat we nooit van ons Goddelijke thuis zijn weggeweest, dat onze zielen weliswaar vele reizen hebben gemaakt door het universum, maar ons wezenlijke zelf, onze godsvonk, is altijd thuis gebleven in de Eeuwige Bron. Dit doorleefde weten en ervaren, samen met de enorme liefde en omhulling van de Godin, zorgde ervoor dat we veel meer in balans kwamen, harmonieuzer werden en ons geliefd voelden door de onuitputtelijke Liefde van de bron van het Goddelijke Vrouwelijke. We voelden en voelen ons completer, beschermd, gevoed, geliefd, begrepen, genezen en getransformeerd.
Het was dan ook een zeer kostbaar geschenk dat zij het Goddelijk Vrouwelijke in onszelf ook meer ging openen en dat proces is nog steeds gaande. Alles in jezelf lijkt als vanzelf samen te smelten tot een wonderlijke en tegelijkertijd vanzelfsprekende harmonie. De Goddelijke Moeder wil niets liever dan ook bij jou de poorten naar het Goddelijk Vrouwelijke in jezelf weer openen. Hierdoor kom je meer in harmonie met jezelf en je ziel zal worden geheeld en in balans worden gebracht.
Als je meer in harmonie komt met jezelf en de diepe vrede van de Goddelijke Moeder ervaart, weet je dat alles Liefde is en dat jezelf ook een bent met die Liefde. Je weet ook dat je een plek in jezelf hebt waar het Licht altijd het krachtigst straalt.
Ontwaken in je Goddelijke Vrouwelijke energie is een van de grootste geschenken die je jezelf kan geven in deze tijd. Het is een transformerende, liefdevolle en krachtige reis die je gaat maken als je het Goddelijk Vrouwelijke in je zelf weer laat ontwaken. Je komt weer in contact met liefde, zachtheid, tederheid, wijsheid, maar ook met je eigen oerbron.

De Goddelijke Moeder heeft bij het ontstaan van de universa drakenkrachten gecreëerd, die Haar hielpen bij het creatieproces. Draken zijn een en al oeressentie (scheppingskrachten) met actieve lichtlichamen. Ze leven in hoge dimensies en kunnen je helpen in verbinding te komen met de Bron. Draken hebben een groot meesterschap over vuur en licht. Het zijn grote lichtwezens die je weg kunnen verlichten, je de weg kunnen wijzen van het grootste licht en de meeste harmonie. Zij kunnen onmiddellijk hun licht en innerlijke krachten sturen naar een bepaald doel.
Drakenenergie is enorm krachtig en kan, zoals gezegd, energie richten en sturen. Drakenenergie kan ook door mensen heen stromen die voldoende in harmonie zijn gekomen met de harmonie van het universum.
Het ontwaken van het Goddelijk Vrouwelijke draagt hier enorm toe bij. Met deze prachtige, inspirerende en machtige drakenenergie komt ook de verantwoordelijkheid om energie alleen te richten op energievelden die willen resoneren met de Godin.
Draken hebben meesterschap over golflengtes, ze kunnen daarom dus iedere dimensie en realiteit belichamen waar ze zich in willen manifesteren. Draken zijn de hoeders van innerlijke schatten en de schatten van het universum. Draken zijn echte lichtmeesters en kunnen hun licht en creatie- energie sturen naar de verste uiteinden van Alles Dat Is. Draken zijn een van de meest liefdevolle, zachtaardige en krachtige wezens in het multiversum.

In deze tijd mag de vrouwelijke goddelijke energie weer meer geopend worden en komen onze eigen draken(creatie-)krachten ook weer naar voren. Dit is het weer samenkomen van de elementen vuur en water, die voor biljoenen jaren gescheiden zijn geweest van elkaar op deze aarde. Uiteindelijk zijn vuur en water een en hetzelfde en dat zal je weer ervaren als je innerlijk weer meer heel wordt door in contact te komen met deze godinnenenergie en drakenenergie.
Kom surfen op de enorme grote golf van transformatie die momenteel plaatsvindt op deze planeet: het ontwaken van het Goddelijk Vrouwelijke in jezelf, waarbij je ook weer in contact kan komen met de drakenenergie in jezelf, je oneindige scheppingspotentieel en de harmonie en de liefde.
Volg het pad dat verlicht wordt door het meest schitterende licht en het zal je leiden naar een plek van vrede.
In september starten wij een nieuwe cursus met de Goddelijke Moeder en Drakenenergieën.

Duur cursus: De cursus bestaat uit 6 (zaterdag)middagen van 13.15 uur tot 16.30 uur.

In deze cursus:
- Kom je weer in contact met de Goddelijke Moeder en haar allesomvattende Liefde
- Wordt het Goddelijk vrouwelijke in jezelf weer (dieper) wakker gemaakt, geheeld en in balans gebracht met het Goddelijk mannelijke in jezelf
- Word je ziel op een diep nivo geheeld door de Moeder Godin en hierdoor zal je ziel meer in balans komen
- Kom je in contact met je eigen drakenenergie
- Kom je in contact met je eigen persoonlijke draak
- Zal je je weer herinneren dat je bent voort gekomen uit het Licht, dat je gemaakt bent van het Licht en dat je weer terug zal keren naar het Licht
- Leer je hoe je op de meest zuivere manier kan scheppen/creëren

Data cursus: Nieuwe data volgen.

Uitwisseling: € 375,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 65,- per keer.

Locatie: Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Deze cursus is bedoeld voor minimaal 3 tot maximaal 10 personen.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

 

 

Terug naar pagina "Cursussen"