Met o.a.: De Hemelse Vader van alle Licht, De Geest van Troost, De Geest van Liefde, De Geest van Genade, De Geest van Heiligheid, De Geest van Waarheid.

In de liefde van de oermaterie van de Goddelijke Moeder komt het licht van de Goddelijke Vader tot leven. De Goddelijke Vader maakt zichtbaar wat allemaal leeft in de onpeilbare vormloze liefde van de Goddelijke Moeder. De Hemelse Vader geeft functie, vorm, kleur, begrenzing en inzicht aan in de heilige energie van de Goddelijke Moeder. Hij maakt het onzichtbare zichtbaar, het eeuwige tijdelijk en het vormloze vormt zich. Uit de stilte laat Hij woorden ontstaan en krijgt het on(be)noembare een uitleg en een betekenis.
De Hemelse Vader creëert het Woord, en vormt uit de liefde van de Goddelijke Moeder o.a. de Geest van Liefde, de Geest van Leven, De Geest van Heiligheid, de Geest van Wijsheid, De Geest van de Ziel, De Geest van Waarheid, de Geest van Kracht, de Geest van Genade, de Geest van Christus en de Heilige Geest.
De stroom van de Hemelse Vader en Goddelijke Moeder dansen in eeuwige sprankelende vreugde om elkaar heen en bezielen voortdurend ons multiversum en al hun scheppingen. Deze stroom is er onophoudelijk en in het werk van de Hemelse Vader en Goddelijke Moeder bestaan er geen tekorten.
De stroom van het Levende Geestelijke Water vermindert nooit en is nooit uitgeput.
Iedereen die dor is geworden, koud, geesteloos en vreugdeloos kan zich laven aan deze onophoudelijke Bron die alles bevat. Ieder deel van ons als mens waarin we tekorten voelen, of het nu liefde is, of troost, of goedheid, of gezondheid , of wijsheid of heiligheid etc. kunnen we laven aan deze Bron, waarin alle aspecten van de Geest zich bevinden. Hierin kunnen we de volmaaktheid van de Goddelijke Vader en de Goddelijke Moeder vinden en ons zelf hierin spiegelen om onze eigen volmaaktheid te hervinden. Alleen als we ons ware zelf terugvinden, waarin alle aspecten van de Geest vertegenwoordigd zijn, kunnen we waarlijk in ware voorspoed leven. Ware voorspoed betekent dat je genoeg Heiligheid en Geest hebt hervonden in jezelf om tot zegen te kunnen zijn voor een ander en de wereld.

In deze cursus gaan we ons laven aan de stromen van alle aspecten van de Geest, zoals dat geopenbaard zal worden door de Hemelse Vader. Hierdoor kunnen we onszelf helen en onze tekorten aanvullen. Het brengt ons dichter bij onze volmaakte natuur en het versterkt onze band met onze Goddelijke Vader.

In deze cursus worden we geholpen door en zullen we in aanraking komen met:
de Geest van Liefde
de Geest van Leven
De Geest van Heiligheid
de Geest van Wijsheid
De Geest van de Ziel
De Geest van Waarheid
de Geest van Kracht
de Geest van Genade
de Geest van Christus
de Heilige Geest
De Geest van Troost
De Hemels Vader van alle Licht
Meester Peter Deunov

Duur cursus: De cursus bestaat uit 4 middagen van 13.15 uur tot 16.30 uur.

Uitwisseling: € 250,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 65,- per keer.

Tijdstip: Deze cursus zal plaats vinden op:
Nieuwe data volgen.

Locatie:
Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Deze cursus is bedoeld voor minimaal 3 tot maximaal 10 personen.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

Wat gebeurt er precies op een cursusdag?
De cursusdagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Elohim, de Goddelijke Moeder, de Hemelse Vader en de Paradijs Aarde, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. de Elohim en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

 

 

 

Terug naar pagina "Cursussen"