Met o.a.: de Goddelijke Moeder, Lichtwezens (mensen) en energieën van de Paradijs Aarde (de hoog frequente Aarde), Melchizedek, de Elohim, Yeshua, Mahavatar Babaji, onze Paradijs Tuin.

Voor meer over dit onderwerp lees onze nieuwsbrieven:
Terugkeer naar het Aards Paradijs...>>
De Paradijs Energieën...>>

Duur cursus: De cursus bestaat uit 5 middagen. Van 13.15 tot 16.30 uur.
Uitwisseling: € 295,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 65,- per keer.

Tijdstip: Deze cursus zal plaats vinden op:
7 september, 21 september, 5 oktober, 19 oktober en 2 november.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Introductiemiddag Losser komen van de matrix"
Voor iedereen die kennis wil maken met de dit zeer belangwekkende onderwerp.
Datum: 6 oktober zaterdagmiddag.
Uitwisseling: € 35,-

Wat gebeurt er precies op een cursusdag?
De cursusdagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Elohim, de Goddelijke Moeder en de Paradijs Aarde, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. de Elohim en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

Locatie: Onze praktijkruimte temidden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

 

Terug naar pagina "Cursussen"