Met o.a.: De Paradijselijke Aarde (de Aarde in haar hoogste dimensie (7e), paradijselijke energieën van deze Aarde, Lichtzielen (mensen) van deze Paradijselijke Aarde. Deze Paradijselijke Aarde is de oorspronkelijke Aarde van vóór de val van Lucifer waar wij dus oorspronkelijk vandaan komen. De Elohim, Onze Paradijs Tuin.

De oorspronkelijke paradijselijke aarde bestaat echt. Deze wereld wordt o.a. genoemd door Mozes in het Bijbelboek Genesis waarin de Mozes, de grote Ingewijde, o.a. het verhaal van de val van de mens heeft beschreven.
De oorspronkelijke paradijselijke aarde is het ware het thuis van de mensheid. De aarde heeft namelijk ook multidimensionale lichamen net zoals de mens die heeft. Mozes spreekt in Genesis dan ook over een "aards paradijs". Dit paradijs is het hoogste, 7e multidimensionale lichaam van Moeder Aarde. Wij dragen allemaal, diep verborgen in ons zelf, herinneringen in ons aan dit paradijs.

Als je op deze (onze) aarde leeft, betekent dat, dat je hoogstwaarschijnlijk eerder hebt geleefd op de paradijselijke aarde, van vóór de val van de mensheid.
Er bestaat een schitterende, prachtige aarde in het 7e dimensionale lichaam van Moeder Aarde, waar mensen vrolijk zijn, vrij zijn, dansen, zingen en in vrede en harmonie met elkaar leven.
Deze aarde is etherisch van aard. Hier komen wij oorspronkelijk vandaan. Er bestaan hiernaast nog 6 andere aardes (totaal dus 7), die steeds dichter worden in vorm, dus steeds meer verstoffelijkt zijn.
Wij leven nu op de meest verdichte aarde en de meest moeilijke aarde, in die zin, dat hier veel dualiteit is en strijd, competitie, onrechtvaardigheid, onvrijheid en waar veel mensen zich vereenzelvigen met hun aardse lichaam en hun 5 zintuigen i.p.v. met hun Oneindige Bewustzijn. Dit is de oorzaak van veel problemen voor de mens zelf en voor de wereld.

In deze prachtige tijd van Ontwaking gaan steeds meer mensen zich die paradijselijke aarde weer een beetje herinneren. En dat is schitterend, omdat je hierdoor weet hoe het ook anders kan zijn.
Deze paradijselijke aarde heeft de meest mooie onaardse kleuren, ze straalt een geweldige liefde uit, is harmonieus en zonder enige strijd. Ook dieren strijden hier niet met elkaar, maar leven in volledige vrede naast elkaar.
Mensen die hier leven (zonder aards verstoffelijkt lichaam, maar in een etherisch lichaam) zijn vol van goedheid, sprankelende liefde en blijheid. Ze zijn gezond, vitaal, krachtig, humorvol en wijs. Zo waren wij vroeger ook! Wij komen hier vandaan! Wij hebben zelf weer contact mogen maken met deze paradijselijke aarde en mensen mogen ontmoeten die in die wereld leven. Het is heel genezend en heerlijk om je te mogen herinneren hoe het was en ook: hoe het weer kan zijn.
(Voor meer informatie over de paradijselijke aarde zie onze nieuwsbrief)

De Paradijs Tuin
De liefdevolle en wijze mensen van deze sublieme, paradijselijke Aarde hebben samen met ons een nieuwe Tuin gecreëerd genaamd "de Paradijs Tuin". In deze Tuin kun je dus de schitterende energieën van hun wereld ervaren en in je opnemen waardoor bevrijding en genezing ontstaat. Met de nadruk op bevrijding, want boven alles bevrijden de Paradijselijke Energieën je van alle ballast, ketenen en onware denkbeelden.
Tevens kun je in deze Tuin prachtige uitwisselingen met deze mensen krijgen waardoor je weer meer gaat herinneren over hoe je zelf vroeger in die wereld hebt geleefd en hoe dat was en voelde.

In deze cursus zul je geopend worden naar je je oorspronkelijke Paradijselijke Bewustzijn, waardoor je kunt ervaren hoe die schitterende Paradijsstroom meer vrijkomt in je.

Je bewustzijn zal door deze Paradijselijke Energieën sterk veranderen. Dualiteit zal veel meer naar de achtergrond verdwijnen en je zult opgaan in een heerlijk gevoel van innerlijke en uiterlijke vrijheid die behoort aan je eigen Paradijselijk Bewustzijn. Je zult letterlijk boven de dualiteit van deze wereld worden uitgetild. Deze Paradijselijke Energieën zijn daar toe in staat. Wij spreken uit ervaring. Je zult innerlijk vervuld zijn en in rust zijn, in vrede, in evenwicht en gelukkig.

Voor meer over dit onderwerp lees onze nieuwsbrieven:
Terugkeer naar het Aards Paradijs...>>
De Paradijs Energieën...>>

Deze cursus is bedoeld voor mensen die:

* bevrijding, vreugde en liefde zoeken en los willen komen van wat hun belet om weer terug te kunnen keren naar hun oorspronkelijke staat
* een verlangen hebben zich te openen in vertrouwen en overgave voor deze schitterende Paradijs Energieën en deze willen manifesteren in je leven
* zichzelf willen en kunnen geven omdat men de Liefde en de Waarheid lief heeft
* willen werken aan zelfrealisatie, heling en transformatie
* vanuit het Hartbewustzijn zijn/haar bijdrage wil geven aan persoonlijke en collectieve bewustzijnsontwikkeling voor een Nieuwe Wereld
* dankbaar kunnen zijn voor iedere stap die hun dichter bij de Goddelijke Liefde brengt

Duur cursus: De cursus bestaat uit 3 middagen van 13.15 uur tot 16.30 uur.

Uitwisseling: € 185,- bij betaling in één keer, of je betaalt € 65,- per keer.

Tijdstip: Deze cursus zal plaats vinden op:
Nieuwe data volgen.
Het is ook mogelijk bij deze cursus om 1 of 2 dagen mee te doen.

Locatie: Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Deze cursus is bedoeld voor minimaal 3 tot maximaal 10 personen.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

 

 

Terug naar pagina "Cursussen"