Met o.a.: de energie van de Oorspronkelijke Mens, de Oorspronkelijke Paradijs Aarde, Hoger Zelf,
Ik Ben, de Goddelijke Geest, het Goddelijke Veld van Creatie, e.a.

Het liefdevolle, levengevende en Goddelijke Licht is er altijd, het bevindt zich in jou en om je heen. Door verbinding met dit Licht voel je je vervuld, vrij, beschermd, geïnspireerd en sprankelend.
Er gebeurt vaak van alles in je persoonlijke leven en in de wereld om je heen, waardoor je deze verbinding voor korte of lange tijd verliest, waardoor je je verzwakt, ongeïnpsireerd, alleen en verdrietig voelt. Je kan hier de omstandigheden de schuld van geven, maar wat doe jij zelf om te verhinderen dat dit sublieme Licht gedoofd wordt in jou en niet langer meer vrij kan stromen door jou heen?
Tijdens deze cursus gaan we kijken naar de patronen en inloeden die er bestaan in de mens en de wereld die er vrijwel voortdurend voor zorgen dat het Licht in jou in mindere of meerdere mate wordt gedoofd.
Het is belangrijk om hiervan bewuster te worden, want de dualistische krachten en invloeden in onze wereld grijpen dieper in en hebben een grotere negatieve invloed op je dan je wel denkt.
Tevens geven we je handvatten hoe je hier mee om kan gaan, hoe je voorzorgsmaatregelen kan nemen zodat je er voor kan zorgen dat het Licht brandend blijft in jou. Je zult je daardoor gezonder, krachtiger, ondernemender, levendiger en dieper verbonden voelen met al wat is.
We gaan ook diep in op de vraag wat het Licht is? Waarom het zo belangrijk is om je hiermee te verbinden en te voeden. Waarom het zo belangrijk is voor de bescherming, de instandhouding, de verrijking en de glans van je energetische systemen (zoals aura, chakra's en lichamelijke gesteldheid) en je multidimensionale lichamen van je kosmische Ziel. Want, wat zal er met je gaan gebeuren, met je bewustzijn en met je ziel, als je dit Goddelijk Licht meer en meer toelaat, opneemt, kan vasthouden en kan laten groeien in jezelf? Wat voor leven krijg je dan, wat voor toekomst?
Kun je je dit voorstellen...?

Data: 12 en 26 juni en 3 en 18 juli.
Van 10.00 - 13.30 uur.
Uitwisseling: € 65,- per dag.

Locatie:
Onze praktijkruimte te midden van onze Tuinen.

Bij aanmelding voor deze cursus ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl

Wat gebeurt er precies op een cursusdag?
De cursusdagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Elohim, de Goddelijke Moeder en de Paradijs Aarde, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. de Elohim en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

 

 

Terug naar pagina "Cursussen"