Cursussen van de Gouden Tijd
e Gouden Tijd geeft diverse cursussen om hiermee tegemoet te komen aan de vraag van steeds meer mensen om een bevrijdinggevende (bewustzijns)groei naar een grotere liefde en een stralender licht.

Wat ons het diepst raakt en ontroert is de mogelijkheid van mensen om Liefde te zijn.
Uiteindelijk is er geen groter verlangen dan om weer samen te vallen met onze eigen Goddelijke essentie, ons Goddelijke Thuis.
Iedere stap die een mens zet dichter naar zijn Goddelijke oorsprong toe, is een gezegende stap voor hemzelf, voor de ander, voor de wereld en zelfs voor de kosmos.


Klik hier
voor de agenda van onze cursussen.


Wat gebeurt er precies op een cursus en themamiddag?

De cursussen en themamiddagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Elohim, de Goddelijke Moeder en de Paradijs Aarde, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. de Elohim en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

Wat gebeurt er precies bij iedere Tuin?
De Tuinen kunnen worden vergeleken met "Poorten van Liefde en Licht" naar hogere dimensies van bestaan, waar veel meer harmonie en liefde is dan hier op aarde. De Liefdes- en Lichtkrachten die door die Poorten stromen zijn verankerd in de aarde door o.a. de Elohim.
De Tuinen zijn in staat om je te verbinden met je hogere multidimensionale lichamen van je ziel zoals bijvoorbeeld o.a. je Lemurisch Lichaam, je Hoger Zelf en je Goddelijke Geest.
Bij een aantal Tuinen zijn echter ook bepaalde Natuurwezens zoals Elfen, Trollen, Kabouters, Eenhoorns en Undines verbonden alsmede bepaalde Lichtmeesters als Merlijn, Peter Deunov, Mahavatar Babaji, de Heilige Therese van Lisieux, Maria Magdalena en Yeshua.
Ook zijn er bij bepaalde Tuinen Agarthanen (van het Midden Aarde Rijk Agartha zoals Telos, Posid en Shangri-La), Engelen en Aartsengelen verbonden die hun specifieke kwaliteiten en krachten toevoegen aan de Tuin en aan de mens die de Tuin bezoekt.
De Tuinen en hun lichtende en liefdevolle krachten zijn er voor iedereen, ongeacht (geestelijke) achtergrond, ervaring en kennis van de bezoeker.
Alle Tuinen staan onder hoge bescherming en zijn gelaagd, d.w.z. iedereen mag datgene ontvangen wat op dat moment bij hem/haar past en goed is. In de praktijk houdt dit in dat je rustig bij een Tuin kunt gaan zitten met een ontvangende houding en er zal een vredevol bewustwordingsproces en een lichtend bewustzijnsverruimingsproces worden opgestart.
Meestal verblijf je gemiddeld een half uur bij een Tuin, maar dat kan ook veel korter zijn als je voelt dat je toch naar een andere Tuin toe moet, omdat je innerlijke stem je zegt dat die Tuin op dit moment beter voor je is.


Wij bieden de volgende cursussen aan:

1. "De Heilige Graal".
De Graal is een buitengewoon Hemels (ehterisch) instrument in jezelf welke de Christus energie kan opvangen, vasthouden en uitzenden om jezelf en de wereld te kunnen verlichten en transformeren in een hoge, prachtige Hemelse staat.
De Graal wordt gevormd en opgebouwd door Yeshua en Maria Magdalena én met je eigen fluïdum van je hoogste delen van je eigen ziel.
Daarnaast geven Yeshua en Maria Magdalena ook hun eigen fluïdum van hun eigen ziel aan de vorming en totstandkoming van de Graal.
Cursus data: 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 3 december,
12 december en 19 december.
Meer informatie...>>
   
2. "De Goddelijke Geest"
Door weer in contact te komen met je Goddelijke, eeuwige Geest zul je in harmonie komen met alle delen in jezelf, met wereld in je en buiten je en kom je weer in balans met je Kosmische oorsprong. Dit brengt voldoening, stilte, liefde, waarheid en eenheid. Je komt buiten de dualiteit, buiten tijd en ruimte waardoor je aardse zaken veel makkelijker los kan laten. Ook de ziel, die graag allerlei dingen wil ervaren, wat mooi kan zijn maar ook onrust kan geven, laat je achter je als je de stilte van de Geest binnen gaat.
Cursus data: 9 november, 16 november, 23 november, 30 november en 7 december.
13.15 – 16.30 uur.
Meer informatie...>>
   
3. “De 4 Elementen”
De Heiliging van de 4 Elementen in je Geest, je Ziel en je Lichaam in relatie tot de Boom des Levens, het Nieuwe Jeruzalem (de Nieuwe Mens) en Natuurwezens.
Meer informatie volgt snel.
Cursus data: 22 november, 29 november, 6 december en 14 december.
13.15 – 16.30 uur.
   
4. “De Hemelse Vader”
Sinds een paar maanden is er bij ons een Krachtplek/Tuin voor de Goddelijke Moeder en nu is er ook een Krachtplek/Tuin gecreëerd voor de Hemelse Vader. De twee eerste goddelijk/kosmische manifestaties uit de Kosmische AlBron van al het Leven.
In onze nieuwsbrief van 1 augustus j.l. hebben we uitgebreid stilgestaan bij de Goddelijke Moeder. Dat gaan we natuurlijk binnenkort ook doen voor de Hemelse Vader. Beiden zijn onlosmakelijk met elkaar vebonden. Meer informatie over deze nieuwe cursus volgt snel op deze website en in onze nieuwsbrief.
Cursus data: 12 januari, 26 januari, 9 februari en 23 februari.
13.15 – 16.30 uur.

Themamiddagen (13.00 tot 16.30 uur):

1. Themamiddag: “Yeshua en Maria Magdalena” (Christusviering)
Op deze "Lichtdag" zullen Yeshua en Maria Magdalena je helpen om je eigen goddelijkheid meer te voelen.
Tevens zullen zij werken aan het tot bloei brengen van het Christuszaad in je Hara-centrum en zij zullen werken aan de relatie van de Heilige Geest met je Zonnevlecht die de weg voorbereidt voor de geboorte van de Christus in je.
Ook zullen zij je meer gaan openen voor de grote Liefdesstroom in jezelf die een zeer belangrijke sleutel is in dit hele proces.
Een andere sleutel is het helen van je mannelijk en vrouwelijk deel in je zielenlichamen waarmee zij je ook zullen gaan helpen.
Deze dag is op 20 december, 13.15 – 16.30 uur.
Meer informatie volgt snel.
   
   
   
   
   
  Terug naar boven