Cursussen van de Gouden Tijd
e Gouden Tijd geeft diverse cursussen om hiermee tegemoet te komen aan de vraag van steeds meer mensen om een bevrijdinggevende (bewustzijns)groei naar een grotere liefde en een stralender licht.

Wat ons het diepst raakt en ontroert is de mogelijkheid van mensen om Liefde te zijn.
Uiteindelijk is er geen groter verlangen dan om weer samen te vallen met onze eigen Goddelijke essentie, ons Goddelijke Thuis.
Iedere stap die een mens zet dichter naar zijn Goddelijke oorsprong toe, is een gezegende stap voor hemzelf, voor de ander, voor de wereld en zelfs voor de kosmos.


Klik hier
voor de agenda van onze cursussen.

Wat gebeurt er precies op een cursus en themamiddag?
De cursussen en themamiddagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een cursus- en themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in verbinding worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens en Hemelse Krachten, afhankelijk van het thema, b.v. o.a. de Elohim, de Goddelijke Moeder en de Paradijs Aarde, die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat b.v. de Elohim en Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht en je diep verbinden met het thema van de dag, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn en het openen van je innerlijke bronnen van liefde en licht. Deze dagen en cursussen zijn dus vooral toegespitst op de praktijk waarin je daadwerkelijk kunt ervaren hoe het is en voelt als je diep in contact komt met het levende thema van die dag.

Wat gebeurt er precies bij iedere Tuin?
De Tuinen kunnen worden vergeleken met "Poorten van Liefde en Licht" naar hogere dimensies van bestaan, waar veel meer harmonie en liefde is dan hier op aarde. De Liefdes- en Lichtkrachten die door die Poorten stromen zijn verankerd in de aarde door o.a. de Elohim.
De Tuinen zijn in staat om je te verbinden met je hogere multidimensionale lichamen van je ziel zoals bijvoorbeeld o.a. je Lemurisch Lichaam, je Hoger Zelf en je Goddelijke Geest.
Bij een aantal Tuinen zijn echter ook bepaalde Natuurwezens zoals Elfen, Trollen, Kabouters, Eenhoorns en Undines verbonden alsmede bepaalde Lichtmeesters als Merlijn, Peter Deunov, Mahavatar Babaji, de Heilige Therese van Lisieux, Maria Magdalena en Yeshua.
Ook zijn er bij bepaalde Tuinen Agarthanen (van het Midden Aarde Rijk Agartha zoals Telos, Posid en Shangri-La), Engelen en Aartsengelen verbonden die hun specifieke kwaliteiten en krachten toevoegen aan de Tuin en aan de mens die de Tuin bezoekt.
De Tuinen en hun lichtende en liefdevolle krachten zijn er voor iedereen, ongeacht (geestelijke) achtergrond, ervaring en kennis van de bezoeker.
Alle Tuinen staan onder hoge bescherming en zijn gelaagd, d.w.z. iedereen mag datgene ontvangen wat op dat moment bij hem/haar past en goed is. In de praktijk houdt dit in dat je rustig bij een Tuin kunt gaan zitten met een ontvangende houding en er zal een vredevol bewustwordingsproces en een lichtend bewustzijnsverruimingsproces worden opgestart.
Meestal verblijf je gemiddeld een half uur bij een Tuin, maar dat kan ook veel korter zijn als je voelt dat je toch naar een andere Tuin toe moet, omdat je innerlijke stem je zegt dat die Tuin op dit moment beter voor je is.


Wij bieden de volgende cursussen (13.00 tot 16.30 uur) aan:

1. "De allesomhullende Liefde van de Goddelijke Moeder, de Shekina en Moeder Aarde energieën".
Dit is een nieuwe cursus. Met o.a.:
- De Liefdesenergieën van de Goddelijke Moeder ervaren en haar Liefdesenergiën in en via de Aarde (de Shekina).
- De Oerschepping.
- Het heel worden van je ziel m.b.t. het vrouwelijke én het mannelijke in jezelf.
- De Kosmische onhulling van de Goddelijke Moeder voor al het leven in de Schepping.
- Drakenenergieën.
- De Liefde van Goddelijke Moeder weer in de wereld leren brengen, ook via o.a. Draken.
- Uitlijning met je Kosmische Lichamen.
1 september, 15 september, 29 september. 13 oktober, 27 oktober en 10 november.
6 zaterdagmiddagen.
Meer informatie...>>
   
2. "Heiligen van jezelf"
Het herinneren, verkennen en heiligen van je multidimensionale lichamen van je Ziel.
Iedere dag zal een dag zijn van groei in bewustzijn, bevrijding en zetten we stappen dichter naar onze eigen innerlijke Bron van Liefde en Licht, het Hoger Zelf.
4 september, 11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober en 9 oktober.
Meer informatie...>>
   
3. "Introductiemiddag de Goddelijke Geest"
Voor iedereen die kennis wil maken met de Goddelijke Geest.
13 en 27 september (donderdagmiddag).
Meer informatie...>>
   
4. "Introductiemiddag "Losser komen van de Matrix"
6 oktober zaterdagmiddag
Meer informatie...>>
   
5. "De Goddelijke Geest"
9 november, 16 november, 23 november, 30 november en 7 december.
Meer informatie...>>

Themamiddagen (13.00 tot 16.30 uur):

1. "De allesvervullende Liefde van de Moeder Godin"
12 oktober van 13.15 tot 16.30 uur.
Met o.a.: De Moeder Godin, de Elohim Engelen, Natuurwezens.
Meer informatie...>>
   
  Terug naar boven