Kristallen voor een Kabouterpad
7 kristallen voor het maken van een kabouterpad in je tuin.

 

7 kristallen voor het maken van een kabouterpad in je tuin.
 
Afm:    
hoogte: -  cm
breedte: -  cm
diepte: -  cm

Prijs: € 95,-

Klik op de foto voor een vergroting.

Bestellen

Terug naar overzicht

 
Merlijn en de Oneindigen (Schepper Engelen) hebben op bovenstaande kristallen lichtcoderingen aangebracht waardoor kabouters zich aangetrokken voelen tot de stenen en het fijn vinden om daar naar toe te gaan. De kabouters zullen op die plek van het pad een mooie en optimistische energie brengen.
Kabouters kunnen onmiddellijk aanvoelen hoe de staat van de aarde is, of wat er in de mineralen zit en ze kunnen zich ook verbinden met de informatie die planten, bomen, de aarde of een kristal hun geeft. Ze weten dan vaak ook wat ze kunnen doen om een plek lichter en mooier te maken.
De Oneindigen hebben aan het kabouter rijk gevraagd om zuivering en harmonisatie aan de aarde te geven, want kabouters zijn erg goed in het verzorgen van Moeder Aarde en om onzuiverheden uit het oppervlak van Moeder Aarde te verwijderen.
Er is een fijne energie door de Oneindigen om de stenen gelegd die maakt dat de kabouters zullen blijven terugkeren naar dit pad en deze energie helpt hun ook in hun evolutie.
Bij voorkeur moeten de stenen neergelegd worden waar natuur is. Dus niet op een balkon of zo, maar in een tuin waar bosjes, planten en bloemen zijn.
Moeder Aarde heeft haar goedkeuring gegeven voor dit project, zij heeft de stenen toegesproken en bevestigt de taak die ze hebebn gekregen. Ook heeft zij haar bezieling aan de stenen gegeven.
Er is door de Oneindigen een bescherming om de stenen heen gelegd.
De stenen mogen in de aarde worden gelegd (ongeveer 30-40 cm diep). De onderlinge afstand tussen de stenen moet ongeveer 40 à 50 centimeter zijn. Ze mogen in een rechte lijn of in een halve cirkel worden gelegd. De volgorde van de stenen is belangrijk en mag niet worden verwisseld omdat ze op een bepaalde volgorde met elkaar zijn verbonden. Als je deze stenen wilt bestellen zullen wij uitleggen hoe de precieze volgorde moet zijn.

Terug naar overzicht