Nieuws over de Gouden Tijd

ier vind je nieuws over ons en de Gouden Tijd.

 

 

De laatste nieuwsbrieven staan op onze homepage.
 


   


Jezus/Sananda verkiest de naam Yeshua
Jezus verkiest zijn oorspronkelijke naam Yeshua (spreek uit Jeshua) boven die van Jezus omdat de naam Jezus erg beladen is en ook omdat de naam Jezus een Griekse/Engelse vervoeging is van zijn oorspronkelijke Hebreeuwse naam.
Yeshua is zijn oorsponkelijke naam zoals hij die droeg in zijn aardse leven. Yeshua vindt ook dat deze naam hem dichter bij de mensen brengt in plaats dat hij ergens ver weg wordt geplaatst. Zijn andere naam Sananda heeft een meer kosmische betekenis en staat wat verder af van de mensheid. Hij wil een vriend en een broeder voor iedereen zijn.

terug

----------------------------------------------------------------------------------De Gouden Tijd met een artikel in NU1

Lees hier het artikel over de Gouden Tijd in het internationale online magazine Nu1. Hierbij de link naar de Nederlandstalige versie:
Nederlandse uitgave

There has been published an article about The Golden Age in the international magazine Nu1.Hereby the link to the English version:
English version

terug

----------------------------------------------------------------------------------


De geboorte van een nieuwe Tuin; De Tuin van Licht en Vrede

Sinds kort is er een nieuwe Tuin geboren, de Tuin van Licht en Vrede.
We zijn er ontzettend blij mee! Het is een heel bijzondere Tuin omdat deze Tuin er alleen kon komen nadat alle andere Tuinen waren ontstaan.
Hieronder zien jullie hoe de Tuin gestalte krijgt. Meer over deze Tuin is te lezen op de pagina Mystieke Tuinen.

terug

-----------------------------------------------------------------------------------


Engelen boven de Krachtplaats

Op 7 juli 2013 kregen wij toestemming van de Hemel om de Tuinen voor publiek open te stellen. Later op de dag zagen wij opeens Engelen en andere Lichtwezens vorm aannemen in de lucht. Alhoewel de foto's lang niet zo sterk de prachtige beelden hebben kunnen overbrengen, geven zij toch een aardig beeld van de vreugdevolle stemming. Klik hier voor enkele foto's:

terug

-----------------------------------------------------------------------------------


Kristallen in de kleuterklas

Omdat ik graag wil meewerken aan de komst van De Gouden Tijd op Aarde en omdat ik zo blij ben dat ik kán samenwerken met in dit geval het mineralenrijk heb ik De Gouden Tijd gevraagd mij te helpen een geschikt kristal voor de kleuterklas te zoeken waar ik werkzaam ben. Uiteindelijk is het een grote diep-roze rozenkwarts in de vorm van een vlam geworden. Ik mocht bij de activatie zijn en het was fantastisch. De steen had er heel veel zin in en werd heel krachtig (om een klas vol kinderen aan te kunnen moet dat natuurlijk ook). Ik kreeg te horen dat de steen krachtige stralen uitzond in de vorm van een fontein. En dit was te voelen. Het was net of er een hele straal krachtig maar toch vol zachte liefde zo mijn hart in stroomde en dat ging maar door ook.

De rozenkwarts staat inmiddels in de klas en alle kinderen hebben het kristal mogen vasthouden. Soms breng ik kinderen in contact met het kristal als zij verdrietig zijn of als ik zie dat ze ergens mee zitten. Of gewoon, als activiteit tussendoor. Ik kan aan de kinderen zien dat het kristal hen iets gegeven heeft. De kinderen worden blij, hun verdriet gaat weg of zij worden rustiger. En dit geldt ook voor de juf! Voor iedereen die in de buurt van het kristal komt. Het kristal zendt een prachtige voedende energie uit, ik zou het als echte hartekracht omschrijven.

Enige tijd later is er ook nog een prachtige seleniet bijgekomen. Zie hier beneden.

Ik ben erg dankbaar naar De Gouden Tijd die deze ervaring voor mij (en de kinderen) mogelijk heeft gemaakt.

Marga

terug

-----------------------------------------------------------------------------------


Indianen dienen etherische medicijnen toe
Medicijnmannen wijzen op de westerse medicijnen die vaak onvoldoende of helemaal niet helpen en die voor veel negatieve bijwerkingen zorgen. Zij willen mensen op deze plek helpen met etherische kruiden die zij astraal kunnen toedienen, veelal in de aura. Deze kruiden komen uit de kruidenleer van de Indianen die bij hun op een hoog peil staat.

terug


Evenwicht in Lemurisch en Atlantis bewustzijn in de Mannelijk/Vrouwelijk Tuin
Er wordt in deze Tuin evenwicht aangebracht in de Lemurische levens (zachtheid, liefde) en de Atlantische levens (wijsheid en kracht). In Lemurië was er nog geen ik-besef omdat de lagere chakra’s er nog niet waren, er was veel meer sprake van een ' wij'. De ontwikkeling van de lagere chakra’s en dus het ik-besef, begon in Atlantis en dit ging op het eind van Atlantis dramatisch fout.

terug


Merlijn helpt bij je zielendoel

Er is contact gelegd met Lichtgebieden in de Merlijn Tuin voor geneeskracht, helderziendheid, Akasha en wat nodig is voor iedereen individueel, nodig om je taak uit te voeren, zodat voor jou het juiste binnen mag stromen.

terug