Themadagen en Transmissies
e Gouden Tijd geeft Themadagen met Transmissies,Tuinmiddagen met Transmissies en Transmissie Sessies op afstand (ook met thema's).

Een themadag en een themamiddag, het woord zegt het al, staat in het teken van een thema. Bijvoorbeeld thema's als: de Liefdesstroom, de Goddelijke Geest, de Paradijs Aarde, Natuurwezens, Agartha, het Hoger Zelf, de Elohim, Moeder Aarde, Engelen, de Boom des Levens, de Zon, de Heilige Graal, etc.

Zo'n themadag duurt van 10.00 uur 's ochtends tot ongeveer 16.00 's uur middags met ingebrip van het bezoeken van Tuinen die bij het thema horen.
Een themamiddag duurt van 13.15 uur 's middags tot ongeveer 16.30 's uur middags met ingebrip van het bezoeken van Tuinen die bij het thema horen.
Een tuinmiddag met transmissie duurt van 13.15 uur 's middags tot 15.00 uur 's middags. Hierna kan men de Tuinen bezoeken. Bij een tuinmiddag met transmissie is de entreeprijs voor de Tuinen inbegrepen.
Transmissie Sessies op afstand (ook met thema's) duren gemiddeld een uur en worden vaak op een doordeweekse avond gegeven van 20.30 uur tot 21.30 gegeven of soms ook op zaterdagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur.

De themadagen worden gehouden in onze praktijkruimte in onze Tuin, temidden van de Tuinen en natuurlijk spelen onze Tuinen die dag ook een belangrijke rol.
Op een themadag zul je niet alleen waardevolle informatie en inzichten ontvangen over het thema, maar je zult er ook daadwerkelijk mee in contact worden gebracht.
D.m.v. spirituele transmissies (energie en informatie overdracht via ons) zullen deelnemers namelijk contact kunnen krijgen met de liefdevolle energieën en krachten van een keur van Hemelse Lichtwezens die met ons en met de Tuinen zijn verbonden.
Het doel hiervan is dat je belangrijke ervaringen en doorbraken krijgt met het thema van die dag doordat Hemelse Lichtwezens je geestelijk in belangrijke mate zullen gaan openen en optrekken in een schitterende ambiance van Liefde en Licht, allemaal ter bevordering en verruiming van je bewustzijn.

Je kunt je via ons e-mailadres hiervoor opgeven: info@degoudentijd.nl
Je krijgt dan van ons verdere informatie over de wijze van betaling en dergelijke.

Uitwisseling
Voor een themadag: € 88,-
Voor een themamiddag: € 55,-
Voor een tuinmiddag met transmissie: € 40,-
Voor een afstand transmissie sessie: € 22,-

Zie:
1. Themadagen

2. Tuinmiddag met Transmissie sessie
3. Transmissie Sessies op afstand

Data voor de Themamiddagen:

Een themamiddag duurt van 13.15 uur 's middags tot ongeveer 16.30 's uur 's middags met inbegrip van het bezoeken van Tuinen die bij het thema horen.

1.

"De allesvervullende Liefde van de Moeder Godin"

Op deze dag kom je in contact met de Moeder Godin en haar allesvervullende Liefde, Omhulling en Heling. De Moeder Godin keert terug naar onze aarde, de tijd is rijp hiervoor. Mensen staan weer open voor de Goddelijke Moeder, het Vrouwelijk Heilige, zodat er weer evenwicht en harmonie komt in het mannelijke en in het mannelijk-vrouwelijke in de mens.

De dag zal bestaan uit een geïnspireerde voordracht, een transmisse, live muziek en o.a. een bezoek aan de Tuin van de Moeder Godin. Live muziek zal zowel in de workshop ruimte als in bepaalde Tuinen (Moeder Godin Tuin) plaatsvinden (als het weer het toelaat).

Datum:12 oktober van 13.15 tot 16.30 uur.
Uitwisseling: € 25,- p.p.
Je kunt ook meedoen op afstand.
Met o.a.: De Moeder Godin, de Elohim.

Deze dag zal omlijst worden met prachtige muziek van Martine Nijenhuis en Jolanda Traarbach

Martine Nijenhuis (viool, klankschalen en zang) en Jolanda Traarbach (zang) zullen de geïnspireerde voordracht en de transmissie inleiden met zang en muziek. Na de transmissie zullen zij ons meenemen naar verschillende Tuinen waaronder de Moeder Godin Tuin om daar, in verbinding met de Tuinen, voor ons te zingen en muziek te spelen die goed zal aansluiten bij het thema van die dag. De helende muziek en de magische klanken die Martine en Jolanda ten gehore zullen brengen, zullen mede gedragen en bezield worden door de liefdevolle krachten van de Tuinen en de Lichtwezens die tot die Tuinen behoren. Natuurwezens en andere Lichtwezens van de Krachtplaats zullen door de prachtige, harmonieuze klanken van Jolanda en Martine uitgenodigd worden.
Je mag flessen water meenemen, want het water zal in deze sessies worden opgeladen met helende energieën.

Martine Nijenhuis stelt zich zelf nog even aan jullie voor:

"Ik heb van jongs af aan al twee grote passies: muziek en natuur...
Steeds meer afgestemd op de hogere dimensies van het leven speel ik viool vanuit mijn hart.
Ik speel het liefst in de stemming 432Hz, die met de natuur, ons lichaam en ons hart resoneert.
Veel mensen hebben al ervaren dat je muziek zo dieper kunt beleven en ik merk zelf dat mijn viool in deze iets lagere stemming prachtig klinkt!
In de magische tuinen van Uriël en Monique ga ik niet alleen spelen op mijn viool maar ook op andere (klank)instrumenten en daar zing ik bij.
Ik laat me graag inspireren door de tuin waar ik me mee verbind en dan ervaren we samen wat er gebeurt!
Gedeeltelijk improviseer ik bij prachtige Keltische muziek van Secret Garden.
Ik nodig je graag uit om deze unieke combinatie van een concert met een transmissie verbonden met de natuur te komen beleven....
Het is mijn grootste wens om samen onze liefde en dankbaarheid voor de natuur bewust te schenken aan de natuurwezens die ik natuurlijk van harte uitnodig (naast alle andere Lichtwezens) om ons cadeau in ontvangst te nemen....!
Als je voelt dat je jouw liefde hier mee wilt verbinden, direct of op afstand: je bent van harte welkom!
Liefs, Martine"

 

Jolanda Traarbach stelt zich zelf ook even aan jullie voor:

"Van kleins af aan heb ik mij altijd aangetrokken gevoeld tot dromerige muziek en sprookjes. Uiteindelijk ontdekte ik Ierse muziek waar deze beide dingen in samenkomen. De nieuwsgierigheid naar de bron van deze muziek zorgde dat ik een paar jaar in Ierland heb gewoond. Ik voelde me erg thuis in het land van de verhalen over elfjes en magische volken, prachtige muziek en een volksaard waar mensen meer zijn in het moment. Het was heerlijk om daar te zingen en te zijn.
Naast het zingen van keltische muziek, improviseer ik ook graag muziek die bestaat uit klanken, ik heb vaak dan het gevoel dat ik contact maak met een ''oud weten'', een andere dimensie binnen mezelf.
Ik ken Martine doordat wij samen in de Ierse band Unicorn spelen. Daar ontdekten wij dat wij elkaar heel goed aanvoelen en muzikaal een diepe connectie maken.
Liefs, Jolanda"

   
2.

"Jij bent Schepper",
Datum volgt.
Met o.a. de Elohim, de Paradijs-Aarde, Merlijn.

Je ware diepste essentie, je Goddelijke Geest, is volledig Eén met de Schepper, de Bron van Alliefde, Alwetendheid en Almacht. De Schepper heeft alles wat is gecreëerd. Dit betekent dat jij alles mee hebt gecreëerd vanuit je Goddelijke Geest en dat jouw ware wezen Goddelijk Scheppend is.
Omdat dit een van de kernkwaliteiten van je wezen is, schep je dus (vaak onbewust) voortdurend. Je schept met je gedachten, je gevoelens, met je emanaties, met je bewustzijn, want er is geen wezenlijke scheiding tussen jou als mens hier op aarde en je Goddelijke Geest. Er zijn hoogstens sluiers en blokkades die jou ervan weerhouden om veel meer scheppingskracht vanuit je Goddelijke Geest in je aardse leven te manifesteren en aldus de kwaliteit van je scheppingen te verhogen en ook daadwerkelijk te laten slagen.

Op de Hogere gebieden nemen jouw gedachten en gevoelens onmiddellijk vormen aan. Vormen die zichtbaar zijn in de astrale wereld, als het onbewuste “lagere” scheppingen zijn, en vormen die zichtbaar zijn in de Hogere gebieden van het Licht, als je mooie onbaatzuchtige gedachten en gevoelens hebt.
Of je het nu wil of niet, je bent dus voortdurend vormen en werelden aan het scheppen, omdat het de natuur van de mens is om te scheppen. Op je pad van bewustzijnsgroei is het fundamenteel om dit te beseffen en is het heel verrijkend als je weet wat je schept, hoe je schept en hoe je dus bewust kan leren scheppen, zodat je scheppingen heilzaam zijn voor jezelf en voor anderen.

Tijdens deze middag leer je meer over de scheppende kwaliteiten van jezelf, hoe je bewust kan scheppen en je idealen kan vormgeven hier op aarde. Ook worden er diepe zuiveringen gegeven aan je astrale en mentale lichamen en je ziel (blokkades en sluiers) door de Elohim en de Paradijselijke Energieën van de hoogfrequente Aarde (voor meer informatie over de paradijselijke aarde zie onze nieuwsbrief).
Ook wordt de Schepper in jou meer wakker gemaakt en leer je bewuster omgaan met je scheppingskwaliteiten. Je zult hierdoor sterker worden, evenwichtiger, zelfbewuster en meer verantwoordelijkheid nemen voor jouw bewuste en onbewuste scheppingen. Het geeft een enorme boost aan je groei in bewustzijn en je verbinding met je Goddelijke Geest, je scheppingspotentieel zal toenemen.

 

Deze sessies geven wij op afstand. In de Hogere Gebieden van Leven bestaat er geen tijd en ruimte, dus deze sessies op "afstand" werken even sterk als dat je bij ons bent in de praktijk.
De thema's zijn zeer divers.
Tijdens deze sessies zullen Hemelse Lichtwezens via ons zich met jou gaan verbinden en je aldus op deze wijze met het thema van dat moment verbinden en je gaan helpen met datgene waar het thema over gaat.

Deze sessies duren ongeveer 60 minuten. Het beste is dus om een uur te blijven zitten in verbinding met het thema.
De volgende dag krijg je van ons een kort verslag van de transmissie per email opgestuurd.

Als je wilt deelnemen hebben wij het volgende van je nodig:
1. Voornaam
2. Achternaam
3. Geboortedatum

Je kunt je voor deze sessies opgeven via ons e-mailadres info@degoudentijd.nl.
Je krijgt dan van ons verdere informatie over o.a. de wijze van betaling.

Uitwisseling voor een transmissie sessie: € 22,-

Data transmissie sessies: